Korten op kritische retailsoftware? Nooit met Thinkwise

Als retailer weet jij dat een naadloze klantenervaring van cruciaal belang is. Standaard softwarepakketten kunnen niet voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf en klanten. Ontdek nu het ontwikkelplatform van Thinkwise die wel voldoet!

Met standaard softwarepakketten ga je de strijd verliezen in de Retail. Tegenwoordig moet je flexibel zijn om je concurrenten tegen te gaan. Het is namelijk essentieel om snel te kunnen reageren op de veranderende marktomstandigheden, want wat doe je als de grondstofprijzen stijgen en je berekent de calculaties nog met de hand?

Stop met puzzelen in Excel en eigen ontwikkelde maatwerk..
Neem bijvoorbeeld unieke processen als prijsbepaling, promoties, inkoop maar ook category management. De huidige standaard pakketten voorzien simpelweg niet in de specifieke wensen van jouw organisatie en juist hier wil je snel kunnen inspelen op nieuwe inzichten. Helaas zien we te vaak organisaties die dit daarom oplossen met eigen ontwikkeld maatwerk, of nog erger, Excel applicaties met alle nadelige gevolgen van dien.

Een slecht passend confectiepak of liever perfect op maat?
Thinkwise biedt dé oplossing voor de retailer met een visie die wil overleven in deze markt. Met Thinkwise krijg je eindelijk de ruimte voor zaken zoals o.a. Dynamic Pricing, Personalized Pricing, Omnichannel-Pricing, uitgebreide kosten-baten analyse, contractmanagement, verbeterde analyses van promotiebeheer en klant-/leveranciersmanagement. Een Thinkwise applicatie kan de efficiëntie van de pricing verbeteren door automatisering van je pricing en besluitvorming mogelijk te maken, waardoor de kosten worden verminderd en de winstgevendheid van de onderneming aanzienlijk wordt verhoogd.

Wat is Thinkwise en wat kan je ermee?

 • Het snelste low-code ontwikkelplatform ter wereld
 • Moderniseer of vervang bestaande software
 • Ontworpen voor omvangrijke en complexe applicaties
 • Efficiënte agile samenwerking
 • Ongekend aanpassingsvermogen
 • Volledige integratie met jouw IT-landschap
 • De software veroudert nooit meer (écht duurzaam!)


Wees niet te laat
Thinkwise biedt een ontwikkelplatform waarmee je applicaties zoals o.a. ERP, Pricing, WMS, CRM, HRM, Inkoop, Planning eenvoudig kunt realiseren en implementeren, perfect passend voor jouw unieke organisatie. Partijen zoals Xenos en Omoda gingen je al voor en hebben hun kernprocessen geautomatiseerd met Thinkwise.

Specifiek ontwerpen? Wat is het en waarom wil je dit?
Dit houdt in dat je in staat bent om aan de specifieke eisen van de klant en je eigen medewerkers te voldoen op de meest efficiënte wijze. Bovendien biedt het platform een hoge mate van flexibiliteit, zodat je snel en gemakkelijk nieuwe functies en modules kunt toevoegen aan je softwareoplossing.

Duurzaam in de kern, omdat we uitdagingen écht willen oplossen a.k.a. de voordelen:

 • Loop voorop op de concurrentie
 • Verbeter medewerker-/klanttevredenheid
 • Vergroot je winst
 • Perfect passende software
 • Word weer wendbaar


Kortom, met standaard softwarepakketten ga je de strijd verliezen in de retail. Kies voor het low-code ontwikkelplatform van Thinkwise en transformeer jouw bedrijf.

Boek hier een 15-minuten meeting met Bram Wijngaard, Retail Specialist bij Thinkwise en ontdek hoe het platform jouw bedrijf kan helpen om te groeien en te bloeien in een steeds veranderende markt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!