Uitgelicht

Eigenaar Blokker België denkt goede kans te maken in rechtszaak

Dirk Bron, de nieuwe eigenaar van Blokker België, staat woensdag samen met zijn 25-jarige zoon voor de rechtbank in Den Haag.


RetailTrends

Hoe sexy is Victoria’s Secret nog?

Teruglopende omzetten, een overnamedeal die op de klippen loopt en alsof dat nog niet genoeg is ook nog de sluiting van een kwart van zijn Amerikaanse en Canadese winkels. Al die tegenslagen gaan het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret niet in de koude kleren zitten. Valt er nog wat te redden?

Service

Webinar: Hoe word je een post-corona succesverhaal?

Trendwatcher Cate Trotter weet het zeker: retailers die erin slagen goed te reageren op de huidige situatie zullen niet alleen overleven, maar ook succesvoller zijn als die achter de rug is. In haar webinar voor RetailTrends inspireert ze je om zelf een van die post-corona succesverhalen te worden.


Service

Webinar: De winkelruimte van straks

Menig retailer zal het zich afvragen: hoe ziet de fysieke winkel er na de coronacrisis uit? Retailconceptdenker Ibrahim Ibrahim duikt met je in het post-corona consumentengedrag en de winkelruimte van de toekomst.
RetailTrends

Hoe foodretailer Sue noodgedwongen van strategie veranderde

De gedwongen sluiting van de horeca kwam als een harde klap voor Sue, dat vegan, gluten- en suikervrije taartjes levert aan 120 cafés en lunchrooms. Eigenaresse Kim Sue Palm rolde in recordtempo een webshop uit om haar baksels direct aan de consument te kunnen leveren. Werpt haar nieuwe strategie zijn vruchten af en hoe draait Sue’s eigen restaurant straks in de anderhalvemetereconomie?


RetailTrends