Uitgelicht

Inkoopbedrijf kledingketen Miller & Monroe ook failliet

Het doek valt voor Vidrea Buying, het inkoopbedrijf van de failliete modeketens Miller & Monroe en Witteveen.

Advertorial

Zo voorspel je tot 90% accuraat de omzet van elke locatie!

RetailSonar helpt meer dan 200 retailers met het uittekenen van een optimale locatiestrategie, waarin de klant centraal staat. Dat doen ze door slim gebruik te maken van artificial intelligence en big data. Benieuwd hoe? Bekijk deze whitepaper


Advertorial

Handhygiëne met luxe beleving 

Wil jij jouw klanten voorzien van goede hygiëne, maar wil je niet inleveren op luxe beleving? Marie-Stella-Maris helpt je graag met een reinigende én hydraterende handgel met stijlvolle hygiënezuil. 


Service

Dit is de line-up van What's Next in Retail Tech

DIt is de sprekersline-up van What's Next in Retail Tech met onder meer Albert Heijn, Wehkamp, MediaMarktSaturn N3XT, Jumbo Tech Campus, futurist Christian Kromme, neurowetenschapper Dr. Roeland Dietvorst, techexpert Pamela Pavliscak en merkstrateeg Alain Sylvain.


RetailTrends

Wat Peppernuts Holland ziet in de pepernoot

Elk jaar lijken ze eerder in de schappen te liggen en komen er weer nieuwe smaken bij. We hebben het hier natuurlijk over de kruidnoot. Volgens Miguel Groeneveld, oprichter van het nieuwe winkelconcept Peppernuts Holland, kan je met kruidnoten alle kanten op. Kruidnotenbier, -fudge en zelfs -smoothies: niets is te gek ‘zolang het maar smaakt’.
RetailTrends