Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, heeft met de start-up EXENZO een vacaturesite voor professionals in retail gelanceerd. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Accountmanager Albert Heijn
Je bent verantwoordelijk voor de verkopen van de PepsiCo merken Duyvis, Quaker en Snack a Jacks bij Albert Heijn Supermarkten. Hiermee ben je zowel intern als extern het aanspreekpunt voor de producten van PepsiCo bij AH, maar geregeld ook de specialist in de categorie.

Fulltime, Vleuten
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Storemanager bij America Today
America Today heeft als doelgroep guys en girls die 'young of mind' zijn en op de hoogte zijn van populaire merken en het hedendaagse modebeeld. Ben jij één van die enthousiaste storemanagers waar wij naar op zoek zijn en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging om één van onze Utrecht stores tot een succes te maken?

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Productmanager bij BAS Group
Als productmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen productgroep binnen de groep PC’s. In de rol van productmanager ben je altijd op zoek naar de nieuwste producten op PC-gebied, denk bijvoorbeeld aan handige accessoires, en ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Je draagt bij aan de marge, omzet en aantrekkelijkheid van het assortiment van de BAS Group.

Almere, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!