Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, heeft met de start-up EXENZO een vacaturesite voor professionals in retail gelanceerd. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Sales accountmanager Albert Heijn
Je bent als sales accountmanager verantwoordelijk voor de verkopen van de PepsiCo merken Duyvis, Quaker en Snack a Jacks bij Albert Heijn Supermarkten. Hiermee ben je zowel intern als extern het aanspreekpunt voor de producten van PepsiCo bij AH, maar geregeld ook de specialist in de categorie.

Fulltime, Leidsche Rijn
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Productmanager bij BAS Group

Als productmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen productgroep binnen de groep PC’s. Je draagt bij aan de marge, omzet en aantrekkelijkheid van het assortiment van de BAS Group. Samen met je marketing collega’s en de leveranciers bedenk je nieuwe marketing acties om de producten in de winkels te lanceren. Je beheert het assortiment en de prijstelling voor je eigen producten en zorgt voor een tijdige afhandeling van je administratie.

Fulltime, Almere
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Storemanager bij America Today

America Today heeft als doelgroep guys en girls die 'young of mind' zijn en op de hoogte zijn van populaire merken en het hedendaagse modebeeld. Bij America Today kun je jezelf ontwikkelen tot een modeprofessional en maak je bovendien gebruik van een interessante personeelskorting. Ambitieuze storemanagers krijgen bij America Today altijd de kans zich verder te ontwikkelen.

Utrecht, fullltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!