Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, heeft met de start-up EXENZO een vacaturesite voor professionals in retail gelanceerd. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Developer INQ bij Perry Sport
Voor de afdeling product apparel van USG Brands zijn wij op zoek naar een developer INQ. INQ is het populaire sport performance merk voor de sporter die een uitdaging niet uit de weg gaat. Je ontwikkelt voor meerdere merken en doelgroepen commerciële collecties die voldoen aan de opgestelde products- en kwaliteitseisen, kostenbegroting en tijdsplanning.

Fulltime, Amsterdam
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visual merchandiser bij Leen Bakker

Voor een nieuwe functie binnen Leen Bakker zoeken wij, ter ondersteuning van de afdeling inkoop & communicatie een enthousiaste en commerciële visual merchandiser voor 37 uur per week. Je draagt zorg voor de ontwikkeling van commerciële, inzichtelijke, efficiënte en aantrekkelijke goederenpresentaties voor alle Leen Bakker-filialen, binnen de verschillende vastgestelde formules, planningen, budgetten en procedures.
Fulltime, Raamsdonksveer
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sales advisor bij Nespresso

Als sales advisor representeer jij het merk Nespresso in de boutique. Hierbij zorg je ervoor dat de klanten de ultieme Nespresso-ervaring beleven. Als sales advisor informeer je uitgebreid over onze producten, geef je demonstraties en voorzie je elke klant van een passend advies. Daarnaast zorg je voor een perfecte presentatie en uitstraling van de boutique.

Zowel parttime als fulltime in Amsterdam, Einhoven en Utrecht
Vacaturedetails
 
Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!