Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Financiële manager/controller
Flying Tiger, een snel groeiende organisatie met nu twaalf winkels in Nederland is op zoek naar een zelfdstandige en gekwalificeerde financiële manager/controller om de groei bij te kunnen benen. De financiële manager zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse financiële administratie, jaarafsluitingen, maar ook voor de salarisadministratie en IT.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoofd branding bij Sligro Food Group
Als hoofd branding ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het merkbeeld Sligro en het opzetten van een passende communicatie om dat merkbeeld te versterken. Je zorgt voor een continue ontwikkeling van de merkbeleving en draagt daarmee bij aan klantenbinding in de vorm van loyaliteit, betrokkenheid en autoriteit. Daarvoor stel je een commerciële jaarkalender op en beheer je het bijpassende budget.

Veghel, fulltime
Vacaturedetails

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assistent categoriemanager bij Vomar Voordeelmarkt
Als assistent categoriemanager bij Vomar Voordeelmarkt assisteer je de categoriemanager bij het beheren en ontwikkelen van een (nader te bepalen) productgroep. Je neemt hierbij onze klant als uitgangspunt. Je houdt je bezig met de samenstelling van het assortiment in onze winkels en je bent omzet- en margeverantwoordelijk.

Alkmaar, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!