Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Sales representative retail essentials bij Whirlpool
Als sales representative retail essentials heb je als kerntaak het verkopen van accessoires en onderhoudsproducten aan de elektroretailers en online stores, met als doel de vooropgestelde verkoopresultaten te behalen. Je promoot de producten en enthousiasmeert de verkopers van de aan jou toegewezen klanten in het retailkanaal.

Breda, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Online business development medewerker bij MS Mode

Als online business development medewerker ondersteun je de manager online business development met het uitvoeren van e-commerce en omnichannel initiatieven en verbeteringen. Daaronder valt ook het uitrollen hiervan naar de winkels. In het eerste half jaar zal een groot deel van je werkzaamheden bestaan uit het enthousiast maken en trainen van onze winkelmedewerkers.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Manager stationslogistiek bij NS Stations
De afdeling stationslogistiek is verantwoordelijk voor de logistieke dienstverlening op het station. Je werkt ondersteunend aan de retailers en dienstverleners op stations. Je acteert in een complexe en dynamische omgeving met een groot aantal stakeholders (business managers, projectteams, infrastructuur, directie, logistieke dienstverleners, strategische partnerships, projectontwikkelaars) en (deel)belangen.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!