​HelloFresh verbreedt zijn mobiele platform

De app van HelloFresh is voortaan ook beschikbaar voor Android-gebruikers. Daarmee zegt de maaltijdboxaanbieder in te springen op het groeiende aantal gebruikers van mobiele applicaties in ons land.

Klanten kunnen onder meer hun bestellingen beheren via de app en zowel nieuwe als oude recepten bekijken. “En de app is ook erg interessant voor gebruikers die geen HelloFresh-klant zijn, je kunt namelijk al onze recepten bekijken en thuis koken”, zegt oprichter Maartje Frederiks van HelloFresh in Nederland en België.

Deze investering laat volgens HelloFresh zien dat het bedrijf vooroploopt in de branche als het gaat om innovatie. De uitbreiding van het mobiele platform is volgens cto Nuno Simaria een belangrijke stap om verder te groeien. “Met de interactieve user interface en de geïntegreerde functies bieden we onze klanten veel gemak. Ze kunnen in de toekomst onze dienst nog gemakkelijker en beter gebruiken.”

HelloFresh lanceerde afgelopen zomer al zijn app voor iOS-telefoons. Die versie is in zijn geheel geprogrammeerd in Swift, de nieuwste programmeertaal van Apple. Daardoor kan de app geïntegreerd worden met de Apple HealthKit of Apple Watch.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!