​Coolblue van start met raad van commissarissen

Coolblue heeft de eerste drie leden van zijn nieuwe raad van commissarissen bekendgemaakt. Onder hen is Harold Goddijn, een van de oprichters van TomTom.

Goddijn gaat vijf keer per jaar meedenken met Coolblue. “Harold heeft verstand van productontwikkeling, consumentenelektronica en het opschalen naar het buitenland”, licht directeur Pieter Zwart toe.

Verder is Theo Kiesselbach benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Kiesselbach is topman van GrandVision, het bedrijf achter onder meer Pearle en Eye Wish Opticiens. GrandVision maakt onderdeel uit van HAL Investments, tevens een van de aandeelhouders van Coolblue. Directeur Jaap van Wiechen van HAL is het derde lid dat de retailer nu bekend kan maken.

De raad van commissarissen is vorige week vrijdag geïnstalleerd. “Het is een groep mensen die ons helpt om elke dag een beetje beter te worden. Mensen met een rijke ervaring die verstand hebben van het verder uitbouwen van ons prachtige bedrijf”, aldus Zwart.

Reacties

Uit eigen ervaring zie ik dat Coolblue de typische groeistuipen doormaakt van een jonge onderneming. De klantervaring op nieuwe diensten heeft mij doen besluiten voorlopig af te zien van welke klantrelatie danook met Coolblue. Ze maken hun beloftes keer op keer niet waar. Coolblue alles voor een glimlach is geworden een grote huilbui.

Geplaatst door Pim de Bruijn op 25 februari 2019 om 09:16

Laatste nieuws

RetailTrends