Dirk heeft alweer de ‘beste folder’

Dirk heeft alweer de ‘beste folder’

Dirk is de overall winnaar geworden van de Beste Folder Awards-verkiezing. Dat blijkt uit onderzoek van Q&A, dat ruim zestigduizend beoordelingen van consumenten verzamelde.

Dirk werd donderdag tot winnaar uitgeroepen tijdens het event Hoera voor de Folder, met een gemiddeld eindcijfer van 8,4. De deelnemende folders zijn beoordeeld op aspecten als ‘aantrekkelijkheid van de folder’, ‘leukste producten’ en ‘leesformaat’. Folderlezers vinden ‘scherpste aanbiedingen’ het belangrijkste aspect, gevolgd door ‘bevat producten die ik wil kopen’ en ‘informatief’. Zij beoordeelden de folders gemiddeld met een 7,4.

Dirk was vorig jaar ook al de overall winnaar van de Beste Folder Awards. Twee jaar daarvoor viel de supermarktketen ook in de prijzen, al werd er toen nog geen overall prijs uitgereikt.

Tijdens deze editie van de Beste Folder Awards zijn er negen categorieprijzen uitgereikt. Naast de overall award won Dirk ook in de categorieën food en online, waarbij steeds ‘scherpste aanbiedingen’ als beste aspect worden genoemd. 

Winnaars Beste Folder Awards

Bouwmarkten Formido    
Cadeau Primera   
Drogisterij & Parfumerie ICI PARIS XL    
Elektronica MediaMarkt    
Fashion Zeeman    
Food Dirk    
Living Intratuin   
Warenhuizen Xenos   
Online 
Dirk   
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!