Het beste van RetailTrends: week 7

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Vijf weetjes over 's werelds grootste retailers
Alweer voor de 23ste keer brengt Deloitte zijn rapport Global Powers of Retailing uit. In deze toonaangevende studie brengt het concern de 250 grootste retailers ter wereld gedetailleerd in kaart. Wij zoomen in op vijf highlights.

Zo denkt Amsterdam The Style Outlets zich te onderscheiden
In de herfst krijgt Nederland er een vierde outletcentrum bij. Na Roermond, Lelystad en Roosendaal voor het eerst eentje in de Randstad: Amsterdam The Style Outlets. Hoe denkt die outlet zich te kunnen onderscheiden? We vroegen het center manager Marcel Herben.

Koning en Keijzer zien hoe Nederland van Beverwijk kan leren
Hoe zorg je voor een aantrekkelijke binnenstad? Dat is een vraag waar veel gemeenten mee worstelen. Koning Willem-Alexander en staatssecretaris Mona Keijzer keken donderdag hoe Beverwijk dat aanpakt.

Kees Smit Tuinmeubelen wil groot worden, maar ook klein blijven
Kees Smit Tuinmeubelen is een begrip geworden. Werkten er negen jaar geleden dertig mensen, nu zijn het er in de drukste periodes 430. De ambities zijn groot, maar het blijven nuchtere Tukkers. "We willen groot worden, maar ook klein blijven", zegt directeur e-commerce en marketing Mitchel Oude Nijhuis.

De geheimen van een winkel waar je wow tegen zegt
Economische, demografische en technologische ontwikkelingen doen de traditionele retail op zijn grondvesten schudden. De rol van de winkel verandert en fysieke retail duikt vaker op buiten de traditionele winkelomgeving. Het biedt retailers en merken een kansrijk perspectief. Het RetailTrends-event Stores That Wow dook in de succesfactoren van de winkel van morgen: een terugblik aan de hand van acht quotes.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!