Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, heeft met de start-up EXENZO een vacaturesite voor professionals in retail gelanceerd. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Rayonmanager bij Pearle
Binnen jouw regio ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de winkels; bent gericht op realisatie van de omzet, marge en kosten. Daarnaast controleer je de naleving van de formule. Je hebt veelvuldig contact met collega rayonmanagers en bent de spil tussen de winkels en het hoofdkantoor.

Amersfoort, fulltime 
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bedrijfsleider bij Leen Bakker
Je bent als bedrijfsleider verantwoordelijk voor het leiden en coachen van 10 tot 25 medewerkers. Je inspireert en motiveert jouw medewerkers tot het behalen van de gestelde doelen. Je draagt zorg voor een optimaal winkelbeeld en een goed lopende omzet van jouw filiaal.

Raamsdonksveer, fulltime
Vacaturedetails 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Storemanager bij Manfield
Als storemanager zit je volledig op één lijn met waar Manfield voor staat en zorg je ervoor dat dit terug te zien is in de winkel en het personeel. Jij bent verantwoordelijk voor de service die jij en het personeel aan de klant bieden, daarin coach en begeleid je het personeel in de winkel en benader je dagelijks problemen met praktische oplossingen.

Assen, fulltime
Vacaturedetails

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!