​Lidl opent webshop in Nederland

​Lidl opent webshop in Nederland

Lidl heeft een webwinkel geopend in ons land. Klanten kunnen daar in eerste instantie terecht voor het non-foodassortiment, zo laat de supermarktketen maandag weten.

Lidl opende eerder al een webwinkel in België en Duitsland. “Wij zijn graag daar waar onze klanten zijn en dan is online niet meer weg te denken”, aldus een woordvoerder.

In Duitsland kunnen klanten ook al levensmiddelen online bestellen. In ons land ligt de focus voorlopig op non-food. “In de toekomst breiden we in fases uit”, klinkt het bij Lidl.

De webwinkel is te vinden op Lidl-shop.nl en is gevuld met bad- en keukengerei, mode en textiel, klusartikelen, woonaccessoires, tuinbenodigdheden en sport- en vrijetijdsproducten. Klanten ontvangen de producten binnen twee werkdagen thuis en betalen daarvoor 2,99 euro aan verzendkosten.

Vorige maand werd al bekend dat de webshop van Lidl door werknemers op het hoofdkantoor werd getest. In een vacature voor een senior manager online van een jaar terug liet de supermarktketen al weten van plan zijn om e-commerceactiviteiten op te zetten en uit te rollen in Nederland.

Reacties

Ik ben blij dat dit er eindelijk er is.Ik zoek een Boxspring van Lidl omdat ik weet dat deze boxspring van hoge kwaliteit zijn en is.

Geplaatst door Marinus Slotboom op 21 december 2019 om 05:47

Laatste nieuws

RetailTrends